Gulvvarme

Å få varme fra enten varmekabler eller varmefolie i gulvet er en trygg og effektiv måte å varme opp hjemmet. Samtidig vet vi at rundt 70% av nordmenns strømforbruk går til oppvarming - nettopp derfor vil vi finne de oppvarmingsløsningene som fungerer best for deg! 

Det er en kjennsgjerning at de aller færreste av oss synes det er behagelig å gå rundt på et kaldt gulv. Den beste måte å unngå dette på samtidig som man sørger for å varme opp resten av rommet er å satse på enten varmekabler eller varmefolie i gulvet. Slik får både gulvet og rommet raskt en komfortabel temperatur. 

Visste du at du kan styre varmen fra varmekabler og varmefolie via telefonen din? Gjennom å installere smarthusløsninger får du både et mer energieffektivt og komfortabelt hjem. Klikk her for å lese mer om smarthus! 

Høy komfort

Med riktig varmeløsninger i gulvet er veien til rask oppvarming og høy komfort svært kort. Med smarthusløsninger kan du også sørge for at du senker dine utgifter til oppvarming betydelig - som er enda viktigere i disse tider med svært varierende strømpriser.  

Gulvvarme? Ikke no´ problem! 

Våre elektrikere har lang erfaring med installering av gulvbasert varme, og kan gi deg råd om hvilke løsninger som fungerer best i ditt hjem. Ta kontakt via skjemaet under: