Elbillading hos bedrift

Med stadig flere elbiler på veien er oddsen relativt stor at du som leder av en bedrift har opptil flere ansatte som kjører elbil. Som leder kan det derfor være lurt å se på muligheten for å innstallere elbilladere hos din bedrift. 

Det finnes flere grunner til at bedrifter burde vurdere å installere opplegg for elbillading. Man kan se på det som et tegn på å være en arbeidsgiver som bryr seg både om sine ansatte og miljøet, men for bedrifter som faktisk er avhengig av å benytte seg av transport med bil i løpet av arbeidsdagen er saken selvfølgelig litt annerledes. 

Flere og flere bedrifter legger etterhvert om til å bruke elbil i en vesentlig høyere grad enn før som foretrukket fremkomstmiddel innenfor arbeid. Dette gjelder både i kommuner, der hjemmetjenesten i flere kommuner benytter seg av elbil, eller i innenfor servicenæringen der man ser at det er mange økonomiske insentiver for å legge om til hel-elektriske arbeidsbiler. 

Uansett hva grunnen måtte være så trenger man utvilsomt et velfungerende ladeanlegg hos bedriften dersom man skal basere seg på bruk av elbiler gjennomarbeidshverdagen. Vi i Team Installasjon kan levere alle typer ladeanlegg, og hjelper gjerne deg og din bedrift med å finne riktige løsninger. 

Lad batteriene på jobb!

Uansett om du lader bilen for å gjøre hjemturen så behagelig som mulig, eller om du lader bilen for å komme deg rundt på jobb dagen etter så er det viktig med et ladesystem som sørger for trygg og effektiv lading av din elbil.
Det kan vi hjelpe deg med!